Меню
Вашата количка

Реални резултати

Вижте какво споделиха клиентите пробвали вече FEG серум за мигли

Хиляди клиенти ни се довериха и ето какво казват някой от тях пробвали от иновативния серум за мигли.

Винаги съм имала къси и много чупливи мигли. Каквото и да ги правех, не растяха. Така веднъж попаднах на страницата на fegbulgaria.com и си поръчах за проба, понеже бях чула от други приятелки. Е останах очарована, продукта наистина работи.

-Ваня П.


Преди време чух за серумите за мигли, до тогава изобщо даже не бях чувала за такъв козметичен продукт. Бях много скептична как нещо подобно може да накара миглите ми да станат по-големи. В началото не забелязах никаква разлика но след 10-ия ден наистина видях, че има промяна.

- Петя


Получих серума на FEG като подарък от сестра ми, която живее в Америка. Наистина не вярвах, че действа, но миглите ми станаха като на модел, затова преди месец си поръчах пак, много хубаво подхранва миглите и стават бляскави и живи. Няма странични ефекти- аз поне не съм забелязала, нямала съм никакъв дискомфорт нито преди, нито сега. Препоръчвам FEG, защото поне знам , че действа и излиза на изгодна цена.

- Мина

Реални снимки от нашите клиенти

Разгледайте реални резултати от ползване на серума за мигли FEG
Поръчай сега - 34.90лв

Безплатна доставка за цяла България

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност