Меню
Вашата количка

Правила и условия

С приемането на условията се съгласявате фирма КТК ЕООД  гр. Пловдив, България да съхранява и обработва личните Ви данни, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), които предоставяте за маркетинговите и търговски цели на фирма КТК ЕООД, гр. Пловдив, България в рамките на Европейското икономическо пространство.

Този онлайн магазин е интернет сайт с информационна и търговска насоченост. Той е собственост на КТК ЕООД (За краткост наричан по долу - "fegbulgaria.com")

 

Целите му са: 

 - да предостави възможност на своите потребители да  закупят чрез онлайн поръчка търсените 

от тях продукти модерно, бързо и лесно; 

 - да улесни изборът им чрез професионален, систематизиран пазарен анализ и оптимизиране на предлаганите продукти в контекста на съотношението цена / качество за всеки един от тях; 

 - да реализира услуга по покупко-продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване с най- високо качество.  

Цени и доставка  

НОВО - Безплатна доставка

Цените на всички продукти в онлайн магазина са крайни, в български лева с включено ДДС, за един брой, освен ако не е указано друго. 

"fegbulgaria.com" се ангажира да сключва договори за доставки на поръчки само с фирми, утвърдени на пазара на куриерски услуги. Това свежда до минимум възможността за поява на скрити и явни дефекти при доставката на продуктите от този онлайн магазин. 

По идея, всички продукти обявени за продажба и имат заложена цена в онлайн магазина са налични и срокът им за доставка трябва да бъде два или три работни дни в зависимост от зонирането на територията на страната, предвидено в условията на доставчика на куриерската услуга.

Ако някой продукт е изчерпан, след подаване на поръчка от клиент, съответно клиента се уведомява кога продукта ще бъде наличен за доставка отново. Възможно е когато някой продукти са изчерпани, тези продукти да имат доставка със срок по-голям от горепосочения. Срока за доставка в случай,че даден продукт е изчерпан и очаква ново зареждане може да варира от 7 раб. дни до - 15 работни дни. Клиентът ще бъде уведомен своевременно, ако някой продукт е изчерпан и очаква по-дълга доставка.

Отчитането на този срок започва: 

 - от датата на получаване на поръчката, ако в нея е заложено плащане при доставката. 

Поръчки, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден; 

 - от датата на получаване на превода, ако в поръчката е заложено плащане по банков път. 

Преводи, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден. 

 14 дневен тест период 

Потребителите закупили продуктите на сайта - "fegbulgaria.com"  имат право да се откажат от сключения договор и да върнат продукта - в неразопакован и неизползван, нормален търговски вид  в рамките на 14 дни.

Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Връща се лично или чрез куриерска услуга.

За да върнете стока / продукт от сайта "fegbulgaria.com", моля изтеглете и попълнете следния формуляр от тук  : Стандартен формуляр за връщане на стока

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКА

1. Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;

2. Да не е използвана;

3. Да не е била отворена и разпечатана опаковката;

4. Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.

5. Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ че е закупена от КТК ЕООД /фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.

6. Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.

ВАЖНО: При получаване на стоката в сервизната база на КТК ЕООД, се извършва оглед и оценка на същата. Ако се установи, че тя не отговаря на горепосочените условия за връщане/замяна, на основание чл. 55, ал. 4 от Закона за защита на потребителите, КТК ЕООД има право да направи обезценка на стоката в размер от 10 % до 100 % при пълна щета от стойността и, за което се съставя протокол. Протоколът се съставя в присъствието на клиента или му се изпраща в писмен вид по ел. поща, посочена във формуляра.

Транспортните разходи за връщане на продукт  / стоки е за сметка на клиента (купувача) 


Инструкции за ползване  

Регистрирането в онлайн магазина е препоръчително, но не е задължително. 

След въвеждането на количество и натискане на бутон “Купувам” за всеки от желаните продукти, те влизат във виртуaлна количка за пазаруване. Нейното съдържание може да бъде разглеждано и редактирано(промяна на количеството на продукта в количката и изтриване на продукт от количката) след натискане на бутона “Показване на количката”. 

Бутонът “Оформяне на поръчка ” отваря страница с полета, които задължително трябва  да бъдат попълнени – email адрес, име, фамилия, град, телефон, адрес име на фирма в случай че има нужда от фактура и да потвърдите с натискане на бутонa отдолу. Ако клиента желае може да въведе данни за фактура или друг коментар в полето - оставете коментар. На следващата страница избирате и потвърждавате начин на плащане - при доставка, с наложен платеж на представител на куриерската "fegbulgaria.com", която доставя поръчката, като разходите за наложения платеж са за наша сметка или авансово, по банков път. При избор на втората опция потребителят получава email с банковата сметка, на която да преведе парите. При натискане на бутона “Потвърждаване на поръчката” се отваря страница, която  потвърждава направената поръчка.

 

Общи условия

 

С натискане на бутона “Потвърди поръчката”, който се намира на последната от поредицата страници за въвеждане на поръчка, потребителят извършва волеизявление, което го обвързва със силата на договор между него и "fegbulgaria.com", съгласно разпоредбите на Закон за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). При отказ и неплащане на доставка на поръчка от онлайн магазина с наложен платеж, потребителят носи пълна съдебна отговорност съгласно действащите законови разпоредби в Република България. Потребителите на онлайн магазина се ангажират, че комуникацията по електронен път удовлетворява техните изисквания спрямо закона и я приемат равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Регистрираните потребители на онлайн магазина се ангажират да не предоставят данните си за достъп до личния си профил (потребителско име и парола) на трети лица. "fegbulgaria.com" се ангажира да не разпространява информация с личните данни на потребители на онлайн магазина извън "fegbulgaria.com"та и лицата или фирмите, наети да предоставят куриерски услуги по доставка на поръчки. "fegbulgaria.com" може да откаже изпълнение на поръчки по свое усмотрение.

"fegbulgaria.com" не носи отговорност за: 

 - възможни пропуски, свързани с информацията, която поддържа в сайта и онлайн магазина; 

 - пълнотата, валидността, точността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, 

към които има препратки; 

 - непредвидено изчерпване на складовите наличности; 

 - последиците, в това число евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този сайт; 

 - ненакърнимостта на информацията в сайта от компютърни вируси или други заплахи. 

"fegbulgaria.com" си запазва правото да извършва промени в условията за ползване без предварително известие.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност