FEG Eyelash Серум за мигли на топ цена

За да имате красиви, гъсти и подчертани мигли, вече не е достатъчно да използвате любимата си спирала. Напоследък все по актуални са серумите за мигли, които подхранват миглите и спомагат за техния растеж. На пазара има много и най-различни серуми за мигли с най-различни формули. Но не всички от тях постигат така желания ефект - а именно да увеличат обема и растежа на миглите ви.

Състав на FEG серумa за мигли

В началото първите серуми за мигли са имали в състава си база получена от лекарство за лечение на глаукома. Други пък включват така популярното рициново масло, което действително подхранва миглите. Но колко ефективни са те ?

Ние от FEG Bulgaria предлагаме иновативния серум за растеж на миглите - FEG eyelash с гаранция за 100% естествени съставки, който гарантирано действа и удължава миглите ви само след 2 седмици.

Само за ограничен период от време продукта е и на специална намалена цена за да можете максимално лесно да се възползвате от неговите предимства. 

Има ли странични ефекти ?

Определено трябва да внимавате, ако имате проблеми със зачервяване на очите и възпаление на очите и конюнктивалния район. В такъв случай не трябва да използвате серума за мигли и да се консултирате със лекар.

Колко ще се увеличат миглите ми ?

Повечето клиенти споделят, че миглите им се увеличават с около 2 мм, но все пак това е субективно и различно за всички хора тъй като трябва да се вземе предвид и генетичната предразположеност. Бъдете реалисти и очаквайте реални резултати. Грижете се редовно за миглите си и ги подхранвайте веднъж дневно със серума за мигли и ще забележите резултати след 2-рата седмица.

След колко време действа серума за мигли FEG eyelash ?

Наши клиенти казват, че забелязват резултати след втората седмица, но може да няма видими резултати и след 1 месец. Това е субективен фактор и за всеки е различен. 

Как се използва серума за мигли ?

Премахнете изцяло грима си и почистете лицето си. Нанасяйте веднъж дневно преди лягане на чисто лице след сваляне на грима.Нанесете с апликатора по дължината на горните мигли, като държите клепачите. Нанесете по същия начин както се нанася очна линия. Нанасяйте малко количество и внимавайте серума да не попадне в очите.

Виж реални резултати от наши клиенти : ТУК

Поръчай сега - 34.90лв

Безплатна доставка за цяла България

Днес вече поръчаха : 38 души